Gezichtsbehandelingen

​Onderga een van onze heerlijk ontspannende PurezzO Clinicals gezichtsbehandelingen en ervaar zelf de aangename werking van de zuivere producten en de heerlijke natuurlijke aroma`s. 

 

Anti-aging

Verminder lijntjes en rimpels met onze effectieve anti-aging behandelingen, kuurbehandelingen en PurezzO Clinicals anti-aging producten met geavanceerde high-tech werkstoffen.

 

Huidverbetering

Heb je puistjes, rimpels, rosacea, pigmentvlekken, een gevoelige huid, een droge of juist een vette huid? Je hebt bij ons keuze uit een uitgebreid aanbod aan producten en behandelingen voor alle huidtypen en huidproblemen.

 

Peelings

Om intensiever resultaat te bereiken kun je ervoor kiezen om een peeling aan je behandeling toe te voegen. Omdat niet iedere huid of huidprobleem hetzelfde is, is er in de salon een ruime keuze aan peeling van milde sterkte tot zeer intensief. Je ontvangt natuurlijk advies welke peeling bij jouw huid past.

 

Wimpers & wenkbrauwen

Mooi verzorgde wenkbrauwen zijn een aanwinst voor je gezicht. Je kunt ze laten epileren of verven. Om je ogen te accentueren kun je je wimpers laten verven.

 

Harsen

Met harsen wordt overtollige haargroei met wortel verwijdert, zodat je geen ongewenste stoppels krijgt. De terug groeiende haren worden niet dikker zoals bij scheren. Voor een super glad gezicht, gladde benen, bikinilijn, oksels en rug &  schouders.

 

Manicuren

Laat je handen verzorgen door een gediplomeerde manicure voor mooi verzorgde handen, een mooie tint lak of gellak of een heerlijke Wellness behandeling met een ontspannende massage.

 

Pedicuren

Kloven, likdoorns, eelt, of verdikte nagels? Laat je voeten optimaal verzorgen door een gediplomeerde ProVoet pedicure. Voor verzorgde voeten, een mooie tint lak of gellak of een heerlijke Wellness behandeling met een ontspannende massage.

 

Massage

Na een vermoeiende dag, bij stress of in combinatie met een gezichtsbehandeling is een ontspannende nek-, schouder- en rug massage een heerlijke anti-stress behandeling.

 

Make-up

In de salon wordt PurezzO Minerale Make-up gebruikt. Dit is een make-up die bestaat uit zuivere mineralen zonder toevoeging van kunstmatige geur- en kleurstoffen. De make-up is in de salon verkrijgbaar. Je kunt deze ook in de webshop bestellen.

 

Natuurlijke producten

In de salon worden voor de behandelingen de natuurlijke producten gebruikt van PurezzO Clinicals. Deze bevatten zuivere natuurlijke werkstoffen en zijn vrij van verstoppende ingrediënten en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Ze zijn in de salon verkrijgbaar. Je kunt ze ook in onze webshop bestellen.

 

 

Lid ANBOS & ProVoet

© 2019 Beau Visage Skincare Clinic Velp

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon