top of page
Acne behandeling

ACNÉ BEHANDELINGEN

ACNÉ & PUISTJES BEHANDELEN

 

Acne bestaat in vele vormen en kan een groot probleem zijn. Het kan op ieder leeftijd ontstaan. Er wordt veel aandacht besteed aan de oorzaken van acne, maar wat kun je doen om dit huidprobleem te behandelen en onder controle te houden? Voor een optimale aanpak is het belangrijk om de huid professioneel te behandelen en de juiste producten voor de huid te gebruiken. Producten die de natuurlijke balans van de huid herstellen, hydrateren, herstellen, dode huidcellen afvoeren en een detox werking hebben.

 

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans. De schoonheidsspecialist helpt je hiermee zodat jouw huid er weer schoon en fris uitziet!  

 

Wist je dat acnetherapie en medisch pedicure behandelingen ( behandeling van de reumatische-, diabetische en risico voet) vergoed kunnen worden bij een SKIN & AGB-geregistreerde schoonheidsspecialiste en dus bij Beau Visage Skincare Clinic Velp? Vraag bij je zorgverzekeraar na of jij hier recht op hebt.

Bel voor informatie of een afspraak:

Tel. +31612240884 of boek nu online een behandeling:

bottom of page