top of page
Professionele gezichtsbehandeling

MICRO-DERMABRASIE

Voor een stalende,  glanzende huid.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Microdermabrasie betekent letterlijk het afslijpen van de huid op microniveau; dit is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het moderne IONTO-SKIN microdermabrasie apparaat onder hoge druk kleine kristallen tegen de huidlaag aan. De kristallen schuren als het ware de bovenlaag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de nieuwe huidlaag aan de oppervlakte te liggen. Microdermabrasie verbetert de huid en houdt de huid in topconditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er een stuk stralender uit!

 

Anti-aging

Een gezonde en jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit is een natuurlijke peeling van de huid. Leeftijd, bepaalde huidaandoeningen en slechte eetgewoontes verstoren dit natuurlijke proces. De huid vernieuwt zich dan minder snel en dode huidcellen hopen zich op. Hierdoor kan de huid er futloos en dof uitzien. Een microdermabrasie behandeling verwijdert de bovenste huidlaag en verbetert de huidstructuur. Bovendien kan het de huid helpen om producten beter op te nemen, waardoor de algehele gezondheid en uitstraling van de huid verbetert. Microdermabrasie wordt vaak gebruikt als ideale opstap naar huid verjongende en verstrakkende behandelingen.

 

Microdermabrasie Ultra

Wij bieden naast de reguliere microdermabrasie behandeling ook een ultra microdermabrasie behandeling aan. Tijdens deze behandeling wordt een serum met effectieve werkstoffen op de huid aangebracht. Deze stoffen worden vervolgens door ultrasone golven op de huid gemasseerd. Een fantastische combinatie, want de huid kan deze stoffen nu extra goed opnemen!

 

De voordelen van microdermabrasie

Microdermabrasie is de aanpak tegen huidproblemen van dit moment. Microdermabrasie pakt uw huid bij de kern aan. De behandeling is voor iedereen toegankelijk. Laat uw huid weer stralen na de behandeling microdermabrasie!

Wat merk je na de behandeling?

Na microdermabrasie voor gezicht, hals & decolleté zie je direct een verbetering; de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes. Deze behandeling is de methode om uw huid eens lekker op te ‘frissen’ en kan op alle soorten huid toegepast worden. De huid ziet er na een microdermabrasie behandeling fijner, gladder en gelijkmatiger uit. De poriestructuur is verbeterd en fijne rimpels, pigmentvlekken en littekens zijn vervaagd. Als je meer behandelingen ondergaat tijdens een kuur merk je dat het resultaat resultaat steeds mooier wordt. Voor optimaal resultaat wordt een kuur van zes behandelingen geadviseerd, waarbij je elke twee weken langskomt voor een microdermabrasie behandeling.

Wanneer een microdermabrasie behandeling ondergaan?

Behandelindicaties:
– Rimpels
– Zonbeschadigde huid
– Verouderde huid
– Grove poriën
– Acné
– Verandering van pigmentatie
– Futloze huid
– Striae littekens
– Littekens

Wat doet het met je huid?

Na een behandeling wordt je huid gestimuleerd om nieuwe en jonge cellen aan te maken. Het resultaat is meteen goed zichtbaar:
– een frisse en stralende huid
– een vitale en jeugdige uitstraling en
– een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Behandeling op maat:
Afhankelijk van de aard van je specifieke huidprobleem wordt je een behandeling op maat geadviseerd. Na een microdermabrasie behandeling is het belangrijk dat je je huid ook thuis goed voedt met de juiste PurezzO Clinicals producten.
Ook je huid tegen UV-staling beschermen is een must.

Wanneer geen microdermabrasie behandeling? 

Bij:

 • een koortslip - herpes simplex

 • rosacea

 • actieve acne

 • ontstekingen

 • eczeem

 • zonverbrande huid 

 • psoriasis

 • herpes

 • gebruik van roacutane, acne medicatie en cortison.

 • eczeem

 • gebruik van bloedverdunners

 

bottom of page