top of page
gemanicuurde nagels

MANICURE

MOOI, VERZORGDE HANDEN

Manicure

Bij het woord Manicure denken veel mensen aan kunstnagels. Dat is echter niet juist. "Manus" is een afgeleide vanuit het Latijns en betekent hand. "Cura" betekent verzorging. Deze vorm van handverzorging is al duizenden jaren oud. In Europa echter pas populair geworden in de jaren twintig.

Wat is een Manicure?

Bij een behandeling gaat het om de optimale verzorging van uw handen. Niet alleen de handen worden verzorgd. Ook de verzorging van de nagels en nagelriemen komen aan bod. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden,  werk en schoonmaken, krijgen  handen en nagels veel te verduren. De huid droogt uit en verouderd. De conditie van de nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Een manicure behandeling zorgt voor mooie nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen.

Voor Wie?

Het gaat om de verzorging van de eigen natuurlijke nagel. Een manicure is ook geschikt voor mensen die mooie nagels hebben en deze mooi verzorgt willen houden. Maar ook als je door werk of door een andere reden b.v. geen sterke nagels of erg droge handen hebt. Kortom, een heerlijke, ontspannen en verzorgende behandeling voor iedereen!

Manicurebehandelingen

Er zijn verschillende behandelingen. Deze zijn in basis gelijk, maar kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld een heerlijke scrub en /of massage. Dunne of gespleten nagels kunnen worden voorzien van een laagje gel of acryl om verder splijten te voorkomen. Het is ook mogelijk om een manicure behandeling te boeken en je nagels te laten voorzien van een mooie nagellak of gellak.

bottom of page