ProVoet_Logo.jpg
Procert logo.jpg
MOOI, VERZORGDE VOETEN

Behandeling door onze pedicure & medisch pedicure

Het belang van je voeten wordt vaak vergeten. Ze dragen je gedurende de dag, brengen je overal heen en verdienen een optimale verzorging. Niets is zo oncomfortabel als eelt, likdoorns, drukplekken,  kalknagels en ingegroeide nagels.

 

Specialistische behandelingen & Wellness

Je kunt bij onze pedicure/medisch pedicure terecht voor verschillende pedicure behandelingen, zoals een basis pedicure behandeling,  voetmassage , een pedicure behandeling met een weldadige SPA behandeling, behandeling van schimmelnagels, ingegroeide nagels, nagelbeugels (metalen beugels of kunststof beugels), silicone ortheses (teenstukjes), nagelcorrectie (van bijv. afgebrokkelde nagels en kalknagels), eelt en likdoorns, gellak of lakken.

 

Reuma, Diabetes en Risico voetverzorging

Wij  zijn ook gespecialiseerd in behandeling van de risico voet, diabetische- en reumatisch voetverzorging. (Voor sommige behandelingen is  ook vergoeding van de zorgverzekering mogelijk. Dit is afhankelijk van je verzekering).

Kalknagels & ingegroeide nagels

Heb je afgebrokkelde nagels of ingegroeide nagels deze kunnen worden gecorrigeerd door een speciale pedicure behandeling door de ProVoet  medisch pedicure. Het is natuurlijk ook mogelijk om je pedicure behandeling te combineren met een gezichtsbehandeling of manicure behandeling.

Wat is eelt?

Eelt is een plaatselijke verdikking van de bovenlaag van je huid (ook wel de opperhuid). Het ontstaat van nature op plekken waar de huid last heeft van druk en wrijving. Onder de voet is vaak een dun laagje eelt aanwezig dat ter bescherming van de huid dient. Dit noemen we fysiologisch eelt. In sommige situaties blijft de hoornlaag verdikken waardoor er pijnklachten kunnen ontstaan. Dan is er sprake van overmatig ofwel pathologisch eelt. Het is dan ook van belang om te zorgen dat dit eelt regelmatig door de pedicure of wordt verwijderd.

Wat is een likdoorn?

Een likdoorn (clavus) is een vaak pijnlijke, conisch naar binnen groeiende eeltplek (verharde eeltkern). Deze komt voor op plaatsen waar veel en vaak druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend. Dit zorgt voor overmatige eeltvorming op een geconcentreerde plek van uw voet. Een likdoorn komt vaak voor op de voetzool, de bovenzijde van de tenen, op de teen top en tussen de tenen. Maar ook op handpalmen kunnen likdoorns ontstaan. Een likdoorn kan pijnlijk zijn, het kan voelen alsof er een spijker in de voet zit. Een likdoorn kan eenvoudig bij een pedicure behandeling worden verwijderd.

Wat is een schimmelnagel?

Schimmelnagels (onychomycose) kun je herkennen aan een witte, bruine of gele verkleuring die ontstaat aan de zijkanten van uw nagel. Meestal begint het bij de nagel van de grote of kleine teen. In sommige situaties kunnen schimmelnagels worden behandeld. Houd er alleen wel rekening mee dat dit 9 tot 12 maanden kan duren en je thuis dagelijks de nagel moet behandelen. Tijdens een professionele pedicure behandeling worden de nagels optimaal behandeld. Door regelmatig een professionele behandeling te ondergaan en door een optimale thuisverzorging kan de schimmelinfectie effectief worden aangepakt.

Behandeling boeken

Als je een behandeling boekt kun je altijd in volledige privacy in je eigen behandelruimte genieten van een behandeling. De salonruimten bevinden zich op de begane grond en zijn makkelijk toegankelijk. Parkeren is gratis. Cadeaubonnen verkrijgbaar.

Pedicuren aan huis

Ben je moeilijk ter been en niet in de gelegenheid om naar de salon te komen  voor een behandeling. Dan is het ook mogelijk om een behandeling aan huid te maken. Bel voor meer informatie of een afspraak: tel.: 0612240884

Beau Visage Skincare Clinic Velp is:

Lid van: ProVoet en ProCert 

AGB- geregistreerd en KRP-geregistreerd

* Wist je dat medisch pedicuren (behandeling van de reumatisch voet, diabetische voet en risico voet) vergoed kan worden bij een KRP- geregistreerde en AGB-geregistreerde medisch pedicure en dus bij Beau Visage Skincare Clinic Velp? Vraag bij je zorgverzekeraar na of jij hier recht op hebt.

balletschoenen

 GRATIS INTAKE & ADVIES

Ben je niet eerder in de salon geweest voor een pedicurebehandeling? Het is mogelijk om een gratis vrijblijvende intake af te spreken waarbij je advies voor een behandeling en thuisverzorging krijgt. Je kunt ook gelijk of aansluitend op je intake afspreken voor een pedicure behandeling waarbij je advies en een behandeling op maat krijgt. Je kunt online boeken of telefonisch afspreken  tel.: 0612240884