Voetsporen op zand

Corona maatregelen

I.v.m. de Corona lock-down zijn wij gesloten t/m 1 maart 2021, U kunt als klant alleen voor medisch noodzakelijke voetzorg* telefonisch tel. 06-12240884 een afspraak maken. Het blijft mogelijk om online af te spreken vanaf  2 maart 2021 en om producten te bestellen via de webshop. Producten bestellen en afhalen is ook mogelijk op afspraak.

MOOIE, VERZORGDE VOETEN

Het belang van je voeten wordt vaak vergeten. Ze dragen je gedurende de dag, brengen je overal heen en verdienen een optimale verzorging. Niets is zo oncomfortabel als eelt, likdoorns, kalknagels en ingegroeide nagels. Je kunt bij ons terecht voor verschillende pedicure behandelingen, zoals een pedicure behandeling,  deze kun je uitbreiden met voetmassage , een pedicure behandeling met een SPA behandeling, behandeling van schimmelnagels, ingegroeide nagels, nagelbeugels, ortheses, nagelcorrectie, eelt en likdoorns, gellak of lakken. Heeft u afgebrokkelde nagels of ingegroeide nagels deze kunnen worden gecorrigeerd door een speciale pedicure behandeling door de ProVoet pedicure. Het is natuurlijk ook mogelijk om je pedicure behandeling te combineren met een gezichtsbehandeling of manicure.

Wat is eelt?

Eelt is een plaatselijke verdikking van de bovenlaag van uw huid (ook wel de opperhuid). Het ontstaat van nature op plekken waar de huid last heeft van druk en wrijving. Onder de voet is vaak een dun laagje eelt aanwezig dat ter bescherming van de huid dient. Dit noemen we fysiologisch eelt. In sommige situaties blijft de hoornlaag verdikken waardoor er pijnklachten kunnen ontstaan. Dan is er sprake van overmatig ofwel pathologisch eelt. Het is dan ook van belang om te zorgen dat dit eelt regelmatig door de pedicure of wordt verwijderd.

Wat is een likdoorn?

Een likdoorn (clavus) is een vaak pijnlijke, conisch naar binnen groeiende eeltplek (verharde eeltkern). Deze komt voor op plaatsen waar veel en vaak druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend. Dit zorgt voor overmatige eeltvorming op een geconcentreerde plek van uw voet. Een likdoorn komt vaak voor op de voetzool, de bovenzijde van de tenen, op de teen top en tussen de tenen. Maar ook op handpalmen kunnen likdoorns ontstaan. Een likdoorn kan pijnlijk zijn, het kan voelen alsof er een spijker in de voet zit. Een likdoorn kan eenvoudig bij een pedicure behandeling worden verwijderd.

Wat is een schimmelnagel?

Schimmelnagels (onychomyycose) kunt u herkennen aan een bruine of gele verkleuring die ontstaat aan de zijkanten van uw nagel. Meestal begint het bij de nagel van de grote of kleine teen. In sommige situaties kunnen schimmelnagels worden behandeld. Houd er alleen wel rekening mee dat dit 9 tot 12 maanden kan duren en u thuis dagelijks de nagel moet behandelen. Tijdens een professionele pedicure behandeling worden de nagels optimaal behandeld. Door regelmatig een professionele behandeling te ondergaan en door een optimale thuisverzorging kan de schimmelinfectie effectief worden aangepakt.

Pedicuren aan huis

Ben je moeilijk ter been en niet in de gelegenheid om naar de salon te komen  voor een behandeling. Dan is het ook mogelijk om een behandeling aan huid te maken. Bel voor meer informatie of een afspraak: tel.: 0612240884

Er is sprake van medisch noodzakelijke voetzorg die behoort tot de competenties van de pedicure bij:

  • Een ingroeiende nagel of traumanagel die zonder behandeling risico heeft op ontsteken.

  • Een likdoorn die zonder behandeling dreigt te gaan ontsteken.

  • Eelt en kloven waarbij zonder behandeling verhoogd risico is op onderhuidse bloedingen of ulcus.

  • Een hypertrofische nagel die als gevolg van extreme dikte in de huid drukt en zonder behandeling zal leiden tot een ontsteking. 

balletschoenen

 GRATIS INTAKE & ADVIES

Ben je niet eerder in de salon geweest voor een pedicurebehandeling? Het is mogelijk om een gratis vrijblijvende intake af te spreken waarbij je advies voor een behandeling en thuisverzorging krijgt. Je kunt ook gelijk of aansluitend op je intake afspreken voor een pedicure behandeling waarbij je advies en een behandeling op maat krijgt. Je kunt online boeken of telefonisch afspreken  tel.: 0612240884

HOME  |   BEHANDELINGEN |  PEELINGS  |  PEDICUREN  |  MANICUREN  |  ONLINE SHOPPEN  |  CONTACT

 

© 1995- 2021  BEAU VISAGE SKINCARE CLINIC VELP   |  Kernlid ANBOS & ProVoet |  ONLINE BOEKEN  |  Tel. +31612240884

  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon