top of page
gelaats

ANTI-AGING FACIALS

Huidveroudering

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met veroudering van de huid. Op jonge leeftijd begint het vaak nog vrij onmerkbaar met het ontstaan van een paar lijntjes, maar naar mate de tijd verstrijkt worden meer kenmerken merkbaar...en zichtbaar. Door de tijd en een aantal meespelende factoren zoals de blootstelling aan Uv-straling, gebruik van huidverzorgingsproducten die niet zijn afgestemd op uw huid, hormoonwisselingen, het weer en de verzorging van de huid veranderd de huidconditie en veroudert de huid. De conditie van het bindweefsel vermindert, de huid wordt minder elastisch en vochtarmer, er kunnen pigmentvlekken ontstaan, de doorbloeding van de huid verandert en nog veel meer... Door een goede verzorging van de huid, regelmatige gezichtsbehandelingen en door het gebruik van innovatieve anti-aging werkstoffen kunt u de huidconditie verbeteren en het verouderingsproces zichtbaar vertragen. 

Peelings tegen huidveroudering

Om je huidconditie te verbeteren kan tijdens een anti-aging behandeling in de praktijk gebruik gemaakt van verschillende peelings  afgestemd op jouw huidtype. Er zijn milde peelings, medium peeling en intensieve peelings. PurezzO Clinicals  wetenschappelijk ontwikkelde peelings  stimuleren de aanmaak van elastische vezels in je huid, verzorgen je huid intensief, verwijderen dode huidcellen en maken je huid weer stralend.  PurezzO Clinicals peelings kunnen huidveroudering en verschillende huidproblemen effectief worden aangepakt. 

Anti-aging behandelingen:

  • Bindweefsel Anti-aging Behandeling: Anti-aging gezichtsbehandeling met o.a. een op je huidtype afgestemde peeling , een diepte reiniging en een intensieve bindweefselmassage. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van je huid en de afvoer van afvalstoffen. Het is een soort gymnastiek voor je huid.

  • Exclusive Facial intensief: Extra uitgebreide anti-aging behandeling met o.a. een op jouw huid afgestemde peeling, een diepte reiniging, een klassieke ontspanningsmassage van decolleté, hals, nek en gezicht, een ontspannende hand & arm massage en  een intensieve anti-aging oogcontour behandeling.

  • Top facial intensief: Uitgebreide anti-aging behandeling met o.a. een op jouw huid afgestemde peeling, een diepte reiniging, een klassieke ontspanningsmassage van decolleté, hals, nek en gezicht.

  • Pure Facial intensief: Basis anti-aging behandeling met o.a. een op jouw huid afgestemde peeling en een diepte reiniging.

Wat doet een peeling:

  • Verbetert de kwaliteit van de huid

  • Verbetert de zachtheid en helderheid van de huid

  • Verbetert de huidtextuur

  • Verwijdert dode huidcellen door exfoliatie

  • Verzacht fijne lijntjes & rimpels

Je huid een boost geven met een Anti-aging kuurbehandeling

De huid heeft ca. 4 weken nodig om zichzelf te vernieuwen. Wil je je je huid een intensieve boost geven? en de huidconditie zichtbaar verbeteren? Dan kun je een kuurbandeling boeken waarbij je in een tijdbestek van zes weken, een keer per week een anti-aging behandeling ondergaat. Hierdoor wordt je huid gladder en krijgt een mooie glow.

Meer info over Anti-aging Facials of wil je de behandeling ondergaan?

Boek de behandeling online of vraag meer informatie en bel : 0612240884 Daarnaast bieden we echter nog vele andere gezichtsbehandelingen, zoals acné behandelingen en nog veel meer.

De behandeling kan als op zichzelf staande behandeling worden geboekt of voor een intensiever resultaat als kuurbehandeling (6 behandelingen) worden geboekt. Meestal wordt een kuur geadviseerd voor optimaal resultaat. 

Bel voor informatie of een afspraak:  Tel. +31612240884 of boek nu online een behandeling of kuurbehandeling:

bottom of page