top of page
gelaats

KUURBEHANDELINGEN

Je huid een boost geven met een Anti-aging kuurbehandeling

De huid heeft ca. 4 weken nodig om zichzelf te vernieuwen. Wil je je je huid een intensieve boost geven? en de huidconditie zichtbaar verbeteren? Dan kun je een kuurbandeling boeken waarbij je in een tijdbestek van zes weken, een keer per week een kuurbehandeling ondergaat. Er zijn kuurbehandelingen voor verschillende huid problemen en anti-aging. Wij werken met de natuurlijke topproducten en peelings van PurezzO Clinicals voor optimale resultaten.  Je kunt een keuze maken uit verschillende kuurbehandelingen  o.a. een huidverbeterende kuur voor: Anti-aging, Acné, de onzuivere huid.

Meer info over onze kuurbehandelingen of wil je de behandeling ondergaan?

Boek een kuurbehandeling naar keuze online of vraag meer informatie en bel : 0612240884 Daarnaast bieden we echter nog vele andere gezichtsbehandelingen, zoals acné behandelingen en nog veel meer.

De behandeling kan als op zichzelf staande behandeling worden geboekt of voor een intensiever resultaat als kuurbehandeling (6 behandelingen) worden geboekt. Meestal wordt een kuur geadviseerd voor optimaal resultaat. 

Bel voor informatie of een afspraak:  Tel. +31612240884 of boek nu online een behandeling of kuurbehandeling:

bottom of page