top of page

GEZICHTSBEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Onze gezichtsbehandelingen zijn er voor het verbeteren van je huidconditie en het behoud van een gezonde en frisse huid. Heb je een huidprobleem zoals acné, rosacea of rimpelvorming? Dan adviseren wij je om een kuurbehandeling te boeken. Wij adviseren je graag optimaal bij je behandel keuze voor een effectieve aanpak. Er is een ruime keuze aan Facials.

De huid wordt altijd gereinigd, je kunt kiezen met of zonder peeling, met of zonder massage, met een dieptereiniging (verwijderen van  puistjes en mee-eters.), verzorgende producten en thuisverzorgingsadvies. Kijk bij online boeken voor het ruime behandelaanbod en voordelige kuurbehandelingen.

 

BINDWEEFSELBEHANDELING

Rimpels en lijntjes worden minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens. Je huid krijgt een prachtige glow! Deze behandeling kun je als gezichtsbehandeling of een voordelige kuurbehandeling  boeken.   

PEELINGS

Om intensiever resultaat te bereiken kun je ervoor kiezen om een peeling aan je behandeling toe te voegen. Een peeling maakt je huid gladder, verzorgt je huid en stimuleert de aanmaak van elastische vezels. Wij gebruiken in overleg met je een peeling bij je behandeling of anti-aging behandeling die is aangepast op je huidtype of huidprobleem zoals acné, rimpelvorming, rosacea, grove poriën of een vale huid. Acné behandelingen kunnen vergoed worden door je verzekering. (afhankelijk van je polis)

DEELBEHANDELINGEN

Overtollig haartjes verwijderen van je bovenlip, kin of wangen?

Mooie sprekende wimpers en wenkrauwen? Epileren/harsen en/of verven van je wimpers en of wenkbrauwen  naar wens  toevoegen aan je facial of los boeken.. Je kan ook een Care Facial of Care Facial Plus te boeken met deze drie deelbehandelingen in een behandeling.

 

ANTI-AGING & ANTI-RIMPEL

Verminder lijntjes en rimpels met onze effectieve anti-aging behandelingen, kuurbehandelingen en zuiver natuurlijke PurezzO Clinicals anti-aging producten en speciaal op je huidtype afgestemde peelings met geavanceerde hightech werkstoffen. Je kunt ook kiezen voor een bindweefselbehandeling of een voordelige bindweefselkuur voor optimaal resultaat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

bottom of page