top of page
Schoonheidsprocedures

PURE NATURAL PEELINGS

VOOR EEN MOOIE, GLADDE HUID

Om een mooiere gladde, egale en stevigere huid te verkrijgen kun je bij een behandeling naar wens een peeling toevoegen. De cellen van je huid vernieuwen zich en stoten de dode huidcellen af. De speciale natuurlijke ingrediënten in onze PurezzO peelings verwijderden op een veilige manier de dode huidcellen en verzorgen je huid intensief, waardoor deze zichtbaar zachter, gladder en stralender wordt. Wij gebruiken een nieuwe generatie peelings in de salon. Deze peelings veroorzaken  geen onnodige vrije radicalen stress in je huid zoals de ouderwetse peelings, maar stimuleren juist de elasticiteit, verbeteren je huidconditie, verminderen een onzuivere  huid, rimpels en hebben een intensief verzorgende werking. PurezzO Clinicals peelings zorgen dat je bij een behandeling een optimaal resultaat krijgt.

 

Wij hebben keuze uit milde tot zeer intensieve peelings o.a. AHA peelings, glycolzuur peelings, BHA peelings, salicylzuur peelings, melkzuur, peelings, enzymen peelings, PHA peelings, Pumpkin Peeling, Cocos Peeling, Rose Peeling, Peach Peeling, Renewal Peeling, Detox Peeling & Masque, Papaya Peeling en de exclusieve Clinical Peeling.

Clinical peeling is een intensieve peeling die tot een week na de behandeling doorwerkt. Hierbij kun je een lichte afschilfering van je huid krijgen, maar het resultaat is dat je een mooie, zachte, frisse, jonger uitziende huid krijgt. Wij adviseren je natuurlijk graag welke peeling behandeling of peeling kuur het meest geschikt is voor jouw huidtype en welke producten je het beste thuis kunt gebruiken om optimaal resultaat te verkrijgen.

Omdat niet iedere huid en huidprobleem hetzelfde is gebruiken wij bij peeling behandelingen een huidvriendelijke peeling die het beste werkt voor jouw huid. De innovatieve peelings van PurezzO Clinicals werken met je huid samen om de huidconditie te verbeteren en maken je huid stralend. Ze hebben een heerlijk natuurlijk aroma, zijn volstrekt ongevaarlijk voor de huid, zijn niet pijnlijk en geven langdurig resultaat. Ze verwijderen niet alleen de dode huidcellen van je huid, maar bevatten ook actieve werkstoffen die je huid intensief verzorgen. Er zijn PurezzO Clinicals  peelings voor anti-aging, de gevoelige huid en rosacea, een zon beschadigde huid, puistjes, een vale huid en nog veel meer.

De huid heeft na een PurezzO Clinicals peeling maar een korte herstelperiode nodig en de peeling heeft geen "down time" periode. De peelings zijn volstrekt onschadelijk voor je huid, Je huid kan een paar dagen na de behandeling wat droger aanvoelen door het vrijwel onmerkbaar afstoten van dode huidcellen , maar is direct zichtbaar gladder en merkbaar zachter. De peelings brengen je huid in optimale gezondheid & conditie, verfijnen je huidstructuur en verbeteren de opname van actieve werkstoffen en vitamines.

De huidvriendelijke intensievere peelings: de Clinical Peeling en Renewal peeling voor lijntjes, littekens, puistjes, een verouderde huid, een dikke of ruwe huid zijn een veilige methode om de de huid weer optimaal in conditie te brengen. Deze huidvriendelijke PurezzO Clinicals peelings maken de huid niet dunner, maar stimuleren juist de elasticiteit, bevorderen de stevigheid, verbeteren je huidstructuur en verzorgen je huid intensief.

 

Voor een huid verbeterende peeling behandeling raden wij je een kuur aan van een aantal weken waar je één behandeling per week ondergaat voor een optimaal resultaat. Wij hebben ook prettige peelings voor thuisgebruik om je kuur te ondersteunen en geven je hier graag persoonlijk advies over.

GRATIS INTAKE & ADVIES

Ben je niet eerder in de salon geweest voor een gezichtsbehandeling? Het is mogelijk om een gratis vrijblijvende intake af te spreken waarbij je advies voor een behandeling en thuisverzorging krijgt. Je kunt ook gelijk of aansluitend op je intake afspreken voor een introductie gezichtsbehandeling waarbij je advies en een behandeling op maat krijgt.

Je kunt online boeken of telefonisch afspreken  tel.: 0612240884

bottom of page