top of page

Nieuws & Acties

Speciale voorjaars behandelingen

Gezichtsbehandeling

Spring Facial

Heb je weinig tijd en wil je toch een effectieve gezichtsbehandeling? Dan is deze behandeling voor jou!

Bij de voorjaarsbehandeling krijg je een huidanalyse, een reinigende massage, je wenkbrauwen worden in vorm gebracht d.m.v. epileren/ waxen, je kunt kiezen uit een milde verzorgende peeling om de dode huidcellen te verwijderen of een heerlijk verzorgend masker. De behandeling wordt afgesloten met een op jouw huid aangepaste crème en een huidverzorgingsadvies.  

 

In Maart en April is deze behandeling slechts  € 55,-

Anti-aging
Eye Treatment

Deze anti-aging behandeling is speciaal voor de tere huid rondom je ogen. De huid wordt gereinigd met een anti-aging reiniging. Om de huid een frisse uitstraling te geven worden de dode huidcellen verwijderd met een milde verzorgende peeling. Voor optimale hydratatie wordt de oogcontour behandeld met een hydraterend anti-aging/ anti-rimpel masker en een intensief verzorgende  oogcrème. Je kunt deze behandeling ook combineren met een gezichtsbehandeling!

In Maart en April is deze behandeling slechts € 35,-

ogen dicht
Wenkbrauw ontharing

Care Facial Plus

Korte gezichtsbehandeling. Bij deze behandeling wordt je huid gereinigd met een verzorgende diep reinigende cleanser. De wenkbrauwen worden naar wens in model gebracht d.m.v. epileren/ waxen en geverfd. Overtollige haartjes worden, als je dat wil, verwijderd van de bovenlip en kin met wax. De behandeling wordt afgesloten met een intensief verzorgende 24-uurs crème.

In Maart en April is deze behandeling slechts € 45,-

bottom of page